Vakantiewerk 15 jaar

Je bent nu 15 en het zakgeld wat je van je ouders krijgt vind je ongetwijfeld niet genoeg

Ze hebben je dan ook vast en zeker al vaak gezegd dat je vakantiewerk moet gaan zoeken. Maar wat voor vakantiewerk voor 15 jaar kun je nu gaan doen? Iemand van 15 jaar kan heel veel verschillende soorten vakantiewerk doen.

Werkgevers zitten namelijk in de zomermaanden te springen om werknemers, bij voorkeur jongeren. Vakantiewerk voor 15 jaar kan bijvoorbeeld een kranten- of folderwijk zijn.

Hierbij moet je één of twee keer per week door een wijk om de dagbladen of reclamefolders te bezorgen. Maar je kunt ook bij een dagkrant gaan werken zodat je elke dag door een bepaalde wijk moet.

Vakantiewerk 15 jaar

Het leuke hiervan is, is dat je lekker in de buitenlucht bezig bent

Ander vakantiewerk voor 15 jaar kan bijvoorbeeld zijn het plukken van tomaten of bloemen in kassen in de buurt, hiervoor moet je vaak wel vroeg opstaan, maar je krijgt wel lekker betaalt.

Ander populair vakantiewerk voor 15 jaar is het vakkenvullen in de supermarkt, hier is vrijwel altijd wel een baantje te vinden. Zoals je ziet kun je veel kanten op met vakantiewerk 15 jaar, als je maar creatief nadenkt.

Retail of horeca? Waarom niet allebei!

Heel wat jongeren gaan ook aan het werk in de retail of in de horeca. Toch zijn er ook bijbaantjes waar je de twee kan combineren. In de theewinkel van Thee.be in Antwerpen kan je bijvoorbeeld zowel klanten bedienen die een theetje met een stukje gebak willen nuttigen als losse thee verkopen. Een leuke combo die steeds boeiend blijft!